Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Selasa, 6 Mac 2012

memilih atau berundur ?

Views


korang ?
tertibe plk rse cm nak post 2kali ..
hurmmmm .
V__V

ya , aq terpksa mmbuat pilihan ..

awak ?
ya , awk lelaki baik .. awk pertama yg sya syng dan sya cinta .
awk kenalkan sya pde dunia bahagia .
awak ukirkan senyuman dibibir sye bertahun lamanya ..
cinta kta smue org tahu , bhagianya sye pnye kekasih sehebat awk ..
tapi cinta kita xsmpai kepenghujungnya ..
kta dah xsehaluan awk , sye slse bersendirian dari melayan kelukaan .
walaupun sye tw SAYA SYANGKAN AWK ..
tapi sye terluke ketika bersama awk , saya ubati luka ini sndri .
saya pendam kn jauh kedasar hati rsa kcwe .. cz sye xnk awk berduka dgn ape yg sye rse
biar lah zahirnya sye gembira .
kluarga awk merestui hbngn kte , tp penghjungnya ?
sye tahu , kluarga awk menyalahkn sye krne mmbiarkn ank mrke mnjdi mcm2 ..
tapi awk rhsie kn dri sye kn ? awk n fmly awk mmg baek ,
sye xkn lupe 2 tapi maaf awk .. sye dah terlajak dn xkn berptah semula ..

sya tanggung luka itu sndri , jaoh dri kluarga dan smue ..
sye bina smngt dn kenngan bru , tapi sye terluke utk kesekian kalinya hgga dalm hati ini berkata
'LELAKI SMUA SAMA , BENCI PADA CINTA'

tapi ??
kata2 memakan dri sye ,
ALLAH itu maha kaya , dia hadirkan sye lelaki seperti awk ,
tetapi lebih sempurna ,
menyayangi dan menerima sye seadanya , tanpa merubah apa2 yg ada pda dri saya .

awak , sye xsayngkan die ! tapi die beri sye bhgie ..
dlm meniti waktubersama dia , sya mula sedar yg sye sudah blh melupakn awk
wlaupn ada kalanya , sye teringat kisah lama kita .
tapi die pndai mencipta kenangan , mmbuat sye tersnyum .
die mmbawa smua kisah luka sye jaohh dari hati ini , dan bunge itu hadir dgn sndri ..

dalam hati ini mule merasa syg tapi sye xsedar itu ,
hinggela pde akhirnya , hari ini ..
sye jujur smuenye tentang kita pda dia .
dia rela mengundurkan dirinya aslkan sye bhgie .
die rela berkta 'blekla pde die yg mmpu berikan awk bhgie'
sedangkn die tahu die mmpu bhgiekan sye ..


awaK ?
sye tahu keputusan sye melukakan hati awk , dia dn terutamanya saya .
tapi izinkan sye bawa dan cipta bahagia sye sndri ..
sye sudah terbiase leka dgn ksh syg awk , tapi hari ni ..
dgn rasminya , pergila nma awak dari hati sya utk selamanya .
saya lepaskan semuanya tnpa ada rse kcwe dn duka .
itu keputusan sya ,
izinkn sye kmbali kpde die yg sntiase ada buat sye , selamanya .

awak ?
awk pernah tnya , sye sygkan die ?
tapi sye kta ntahla .. skrg ??
ea .. sye sygkn die .
sye mule merasakannya skrg ..
hnya 1jam saja die melepaskn sye dgn perktaan 'blek la pde awak'
dn trus tidak menghntar ape2 mcj pde sye , sye mule merasa kehilangannya .
sya xnk lakukan kesilapan lgi ,
sya xmencarik yg smpurna , krne sye yakin yg smpurna itu ada bila xdicarik ..
terima kasih skli lg awk krne pernah mmbahagiakn sye beberapa tahun yg lalu.
saya sygkn dia ..

sayang ?
titew syg awk .. titew xperlu mmbuat plhan dlm memilih bhgie jka titew tahu ..
awak dah pun mmpu buat titew bhgie .
tanpa ragu , tanpa ada dusta lagi .
kini dan insyaallah selamanya , awak terindah dihati sya ,
nama awk telah pun sye ukir didalam hati ini , biar smue tahu ..
sye sudah bhgia , bersma awk ..
xperlu yg laen lgi ..
tapi klo btol lah yg awk bersedia lepaskn sye , trme ksh .
awk da buktikan awk btol2 sygkn sye ..
klo slpas mmbace blog ni ,awk masih ingin pergi ..
pergilah awk .. criklah yg lebih baek ..
ingt mcm awk slalu kte , ble kte redha ..insyaallah kta akn dpat yg lebih baek kn ?
andai btol awk tetap nk pergi , pergila ..sye juga menerimanya dgn hati yg terbuka .
tapi klo awk masih setia disisi titew ,
juz one mcj from u , say that ur still love me ..
maka sye masih milik awak , dan awk tetap milik saya . 
selamat mlm awk .
assalamualaikum ..

THANK YOU ALLAH


2 ulasan:

Qielazman berkata...

insyaallah ! aq happy kalau kau bahagia, nie salah satu ujian Allah nak bagi kat korng. aq yakin korng akan okay okay je kann kann ? :D

NurAqira berkata...

susa nak memilih ..
ditelan mati mak , diluah mati bpak .
xsggup rsenye melukakn mne2 ati ..
tp mgkn ini yg terbaek ..
thnkz qiela



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI