Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Selasa, 7 Ogos 2012

New HouseeMAte ..

Views
Maaf2 xhupdate kan semalam ? got mc laaa dude .toing3 ,almaklumlah xsihat *kunun* ..Oleh kerane semalam xberhupdate , so aku janji aku hupdate lebih dari sekali hari ni oke ?? taw knpe ?? duyaii , statistik org skodeng kt anak kandung aku ni da turun ..TIDAK !!!! :p 
Ok cte hari ni pasal tettttt .. aku  nak knalkan new housemate kami be4 !!!!!, yeeeHAaa ..walaupun dah berhabad2 kami duduk sebumbung ,hari ni bru teringat nak hapdate ea .So jgn buang masa , Jom NAs Ahmad @ terjah *kuang3*. ehem ehem testing testing , 123 testing .. 

kak ema .. she's the one who help me tht nite , thnkz akak 


Kak ida . Ratu memasak rumah .. Yoooww ,


Ratu gelak !! kak chik .. :P
thnkz bg pnjam kete g spital..


Haaa ni kembar aku , same tinggi..Haa kau ade ?? :p
Kak ekin , the one yang same2 mmbantu bwk kete mcm pelesit . sedar2 da smpai hospital .. 
muahh muahh ckit !


Campur geng aku , mauu tak bergegarnye rumah dgn kehadiran mereka .Pada mulanya kami agak takut bila diberitahu sem6 akan join rumah ni ,tak pernah jmpe dan sebagainya . eala , kami dah mencari orang tp pakmat nak org cpt sgt till die approve akk2 ni ,Kami ?? ketaq2 daa cheq noor nooor , tapi itu lee . DOnt judge the book by its cover kan ? Kami silap .. they totally different drpd ape yg kami fkirkan .. ausomme !! ini pendapat aku tersendiri , setiap org pnye perangai masing2 yg kte kdang2 smpai susa org nak fham dan aku? ambil inisiatif utk lbih mendiamkn dri pde permulaannya n alhamdulillah .. They great :D .. aku lak ? mane reti nak diam ble ad orang.Macam2 aku tnye n maaf ea akak2 , saye ni mlut murai ckit.None stop talking and smiling :D , oh cikgigi lah kate kan , *puiii .. 
And total now , aku ada housemate semuanya ausome , korang ada ?? Sila jeles .. sekian ..


3 ulasan:

Din Salekin berkata...

ok dah kenal. housemate aku selalu maen futsal.ok silelah jeles. haha. :p

Cik Eija Hassan berkata...

Wahh.ramainya housemate.untunglaa :PP

Aqira izzati berkata...

DIn salekin .. dem u .. kau xreit maen futsal , so xpyh bangge :p

Ija : haha untunggg sesgt2 k ..



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI