Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Selasa, 18 Disember 2012

Can 3 Planning , Temerloh.

Views
Dah lama betul rasanya tak hupdate belog tersyang ni .Sibuk menjalani percutian bersama keluarga dan menikmati hari2 terakhir bercuti sebelum latihan industri bermula And now praktikal dah pun bermula .. Ohh ya , cikgigi memohon di telekom malaysia , cawangan temerloh pahang.Dekat ngn rumah , jimat kossss :p

Dan setelah melapor diri , cikgigi ditempatkan di unit AND can 3 planning , tapi insyaallah 3bulan kemudian cikgigi akan ditukarkan ke unit AND juga tapi tidak dibahagiaan planning , di unit AND implementation,berdekatan dengan unit yang cikgigi sedang duduki skrang .. 

Fuhh suasana ?? setakat ni sunyi sepi je ... sebab staff untuk bhgian planning ade 6 org je .Kalau majoriti pergi site survey, jadi lagi sunyila tempat ni.Kalau ade meeting , memang xsunyila dengan suara2 mereka yg berbincang tentang pelan projek terkini yg dijalankan.Alhamdulillah juga , i have my own Workspace !! OMG !! GAMBAR ?? :p , cikgigi xnk tnjuk gmbr tmpt keje slgi LI tak setel , biarlah rahsia smpai hari presentation di jabatan dengan pensyarah penilai nanti.Yee lah kalau bagitau awal2 kang , xd nye org excited  .. kahkahkah ..

Oke lepas ni blh rerajin hupdate belog , tenet dihujung jari .
gtg uolzzz , bubye ..
*eh lupe , juz one of my picca in the first day practical and driving PAJERO ayah , ausome n scaryyy .. 


5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum
saya nak tanya, macam mana nak buat permohonan LI dekat TM? sekian,terima kasih.

Aqira izzati berkata...

Waalaikummussalam ..
Ohh just hntr smue dokumen yg poli suruh pada tempat LI , kalau TM blh call or pgi je ke TM sndri ..

Izzatighazali berkata...

Assalammualaikum..sy nk tnya..sy nk mohon praktikal di tmpat yg sama mcm awk..boleh x kongsi mcm mna step mula nk apply?

Muhammad Fadhli berkata...

assalamualaikum, boleh saya dapatkan email dan nombor telefon TM temerloh ini.

Unknown berkata...

Boleh berikan sy alamat serta email utk sy mohon praktikl dekat sne?



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI