Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Isnin, 31 Disember 2012

New year New Year !!

Views
Wooi woii new year ke ?? tak caye ni !! tak caye ni !! (tampoo tampoo muke sendirik).. kihkihkih imma soo gedikz rite now ble excited da bulan januari weh wehh . JANUARI ??  
Setelah apa yang berlalu 2012 , rasa macam tak pecaya da masuk tahun baru , yee dop aku ni ?? kihkihkih :p .(biol) .Korang nak tau nak tau ?? mohon hangguk kapla skrangg , CEPAT !! Aku sebenarnye kan , hehe excited masuk tahun baru .. nak taw sebab ape ?? mehh nak bisik ckit , (sebab aku da masuk umo 20, toing3 ) .. Eh excited melampau gile tapi yee laa kan , dalam excited tu ade gop terpikir something , mcm manala nasib diriku yang hot lagi cun ini(hantuk kepala kt sinki) untuk menghadapi tahun 2013 ? is that aku akan terus sihat or terus berjaya dengan terjaya jayanye ? eh mcm2 lah aku fikir , ke aku jadi bini orang tahun ni ? DUshhhhh !!(tumbok diri sendiri) .
Dan yang paling menggembirakan aku adalah tahun 2012 telah berlalu , tahun2 yang aku rasa banyak bagi aku kenangan  , kejutan , kegembiraan  dan mcm-macam an lagi lah .. walaupun aku suka tapi dah brlalu orang kte let it be sebab da berlalu.Kalau sibuk fikirkan tahun lepas, macam mana nak hadap tahun baru ni kn? papepn , aku akan menghadapi tahun baru ini dengan penuh semangat kegigian (eh ?? , kejadah aku ni !!) Oke sudah .. masa untuk aku menyambung tugas kegemaran ku, bergosipppp !!(ya allah , tak insap ) HAHA bye ...  eh kejap2 , slmat new tahun yep2 ?? 


1 ulasan:

myu berkata...

Hepi new year :)
Semoga apa yang awak impikan tercapai ;)



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI