Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Ahad, 23 Disember 2012

"Segmen : Aku dan Blog"

Views

Nak join ? mohon kelik banner abg berkumis hencemm kt ats *mengampu*
Aku dan blog ? memang susah nak berpisah sekarang , walaupun adakalanya jauh aku tinggalkan belog aku nih , tapi jiwa aku ada dalam tu.Mula2 niat nak buat belog sekadar nak share hal peribadi , *puiiii* tapi dah lama2 , segan derrr then aku pun stop lee cite hal peribadi ni , walaupun aku tahu xramai yang follow aku tapi yg mmbacenye aku yakin sgt ramai terutama dikalangan keluarga dan kawan2 .
Mule2 aku ketengahkan diriku sebagai cikgigi , coz aku suke snyum
 Dan dari sifat aku tu lah lahirnya belog ini yang mula di'tubuh'kan sekitar oktober tahun lepas , itupun atas bantuan kawan2 dan sekarang ?? Im happy with my blog dan bersedia utk menghabeskan berhari2 di depan laptop semata2 utk berblog walking , Wakakakaka ..
 Dan antara blog yg WAJIB aku kunjungi hari2 ialah belog  Qiela Azman , en . Ben ashaari , Lyssa secret , Nisakay dan Cik epal yang tiuutt tu , kire nye blog dorang lah pakwe2 aku yg wajib aku tengok hari2 , sehari tak bukak tak sah.Kompom meroyan , Kahkahkahkah .Arakian ... 



9 ulasan:

Natasha berkata...

dtg n follow =) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Qielazman berkata...

ehh ehh nama kite, hiksss ^__^

Nazmin Nazifa berkata...

Follow u here from the same segmen,siss !! :)

rafie zawawi berkata...

follow u here from the same segmen :)
cantik blog =)

http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Iema Gurlz berkata...

hye...
dtg dr segmen yg same
done follow ^^
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

myu berkata...

Salam :)
Myu singgah dari semen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Myu Angle berkata...

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

cik sweety berkata...

jenjalan sini.
jum singgah sini :DD

aucaakkk nie linknya ! :D
http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Robiatul Adawwiyyah berkata...

dtg follow..dri segmen sma

http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI