Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Ahad, 17 Jun 2012

Fitness di ipoh

Views
oHH tidak .sudh berapa lama bnde alah ni berkurun ku simpan tp aku masih belum mengeluarkan utk share dgn readerz .Sifat kesedaran ni pun setelah aku pgi bace entry si Mak Gal  ni buat di sini .Ohh sungguh tidak ku sangka ,Mak gal lebih rajin hupdate pasal bnde 2 dari aku. toing3 :P
Baik lew ,kembali pada carutan yg memule , kan aku dengan mak gal pegi LEC2012 hari 2 tp kami kene fitness 2mgu *tp aq join semggu je,semggu ag kejar lembu.Haaa dari strt 8.30 pg kteorg akn lari padang kampus A poli yg segedabak alam besauu tuh beberape pusingan.BEBERAPE ea !! bukan satu or dua round.then masuk Gym poli pukul 2 ke 3 cm2 r then kua kul 5 lebih .. Uhuk3 , aku kurus oke sehingge muke cengkung . dan oleh kerana itu juga aku telah memasang azam utk tidk kurus lagi krne muke ku sangat huduh bile cengkung :P *skrg tantek hokay ??
kemmmdian kami pgi mndi Air terjun !!! kt chemor .. chemor ke chepor ek ?? aahh xksh lahh mne2 pung .. tp wktu smpai hujan plk,jadi dpt mandi kejap je n smbung smle mndi slpas ujan reda . n abah yg mule2 kate sibuk finally there with us to.YUuuhuuuu !!! so enjoy da picca .. 








psstt pssst ,jgn pure2 xpsan ek? xd dah lagu kt bellog ni atas nasihat seorg senior dlm dunie berbellog ni.t aq cte k ? kbai

1 ulasan:

Qielazman berkata...

woahh, nama lain plak kau kasi aq erkk ? hampehhh :P

*bagus buang lagu ! aq pun xpasang lagu dh sbb youtube player bengong



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI