Dearest reader , doo come in.Im cikgigi , Thank you for being silent reader , i appreciate it a lot.For the girl, please come again but for the boy , please dont fall in love with me cz my heart is belong to the CREATOR

Khamis, 7 Februari 2013

Baca penjelasan aku dulu please ...

Views
Maaf andai ada tingkah laku mahupun cara aku ataupun tutur kata aku yang mengguris mana-mana pihak atau individu secara terang terangan atau gelap gelapan :p .. Aku takde niat nak buat semua tu or maybe ada niat pun hanya sekadar gurauan .. Aku bukanlah melupakan sesape mahupun terlupa pada sesiapa .Ramai yang aku ingat cuma aku jenis yang lebih suka dicucuk dahulu then baru aku mulakan .. U got what i mean ? Ego ? entahla tp memang sifat aku .. rsau jugak aku kalau2 aku cucuk dorg dlu , dorg tengah zibi or smethng kan ? better aku tunggu ..
Dan ya mungkin cara aku salah , sebab aku menghrap pada org utk cucuk aku dulu.Aku bukan buat org tertggu , aku just takut mereka terganggu.Aku bagi contoh sebagai hantar msej ,aku tak de masalah lnsung utk mcj sesape,setakat mcj tu apelah sangat kan tp memang sifat aku , aku lbh slse kalau conversation tu dimulakn oleh org lain but then they should know im waiting for them ==.== .Pecayala , kalau terasa taknak mcj aku,just remember , im waiting.Sebab lainnya , kalau aku msej then i have to keep waiting till org tu reply my mcj , masa tu la aku akan mcm cacing kepanasan tunggu mcj dorg.They dont know how my heart keep dup dap dup dap waiting for their reply .. Masa tu, pntang nampak lampu enst terpdm , terus aku nyalakan.Takut tak perasan mcj masuk dengan alasan AKU TAK NAK DORANG TERTUNGGU REPLY AKU .u got wht i mean ?
It doesnt matter who you are in my life , memang itula sifat aku..Hatta just mcj dgn roomate2 sekalipun , that is my way .. Aku takde niat pun nak guris hati mane2 pihak .. Dan minggu ni , almost setiap malam aku ambil ubat batok dan slsme lpas mghrib ,then aku akan mengantok kesan ubt tu..So ble mcj masuk ,aku akan reply tp kejap lambat kejap cepat sebabnye ?? AKu sndri pun tak sdar aku mcj org .. Then kalau aku reply mcj korg with 'takde wat pape , tgh baring2 je' or 'tgh golek2' its mean aku memang tgh diambang biol ubt tggu saat nak tdo je tp oleh kerana aku sndri menunggu org yg mcj tu untuk mcj or reply mcj aku sekian lama, then aku akan ckp mcm tu cz im appreciate tht time sbb mase mcm tu satu dalam seribu bru dapat.Faham ?? 
Aku tak pernah lupa sesape yg jauh tp ade dlm hdup aku , kalau aku sebut rasanye berduyun2 .. Antaranya lah kan , bonda kesyangan aku dekat ipoh , abgnam , abg azam ,hairi , eman , piee , dayah , mcphee ,anis ,ika,aten, sila , ekin , tihien , fiqah , afiq , din salekin , hummm smeone yg terasa tu kan , mls nak sbut nama .. i nver forget them but fahamilah condition aku yg sebegitu.AKu memang tak boleh strt mcj org tu , sbb aku takut MENGANGGU even korang kata tak ..Im sorry , aku manusia biasa ..
Aku cuba dan cuba puaskan hati semua org ,aku susah nak brada ditahap selesa sprti skg , org tak tahu how i cried evryday n evrytime ble strt masuk syarikat ni, it was hard for me ..Org tak tahu ,aku blek2 tros tarik selimut sbb nak selindung nangis dlm blik ,NO ONE KNOW ! so fahamilah yang aku susah utk dlm keadaan skrg tp Alhamdulillah i keep trying n im ALONE trying it.Hanya keluarga je fhm mcm mne especially ibu :') .. jadi sekali lagi maafkan aku , im juz normal person.I didnt have any super power to make people love to be with me always ..Apa yg aku cuba buat adalah bls mcj mreka secepat mungkin , treat mereka sebaik mungkin ble bersama aku.Dan aku akan cuba sedaya upaya utk kelihatan gembira dan sihat even waktu tgh dmam or tgh sakit sbb aku nak korang happy dgn aku.Dan ketahuilah suatu perkara , Once you enter my life ,its mean ur in my heart and its hard for me too delete your name back :) .. Aku syang semua, teramat syg :') ..maaf entry panjang , kbai :p :p

1 ulasan:

Syafiq Muhammad berkata...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #383
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html



 
Fully edit by QIELA AZMAN | I HATE COPYCAT | All right reserved by CIK GIGI